Airbnb kamers en woningen in de wijk Burgemeesterswijk/Hoogkamp

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Burgemeesterswijk/Hoogkamp.

  Maandag 9 oktober 2017

  Guesthouse de Hoogkamp in Arnhem

  Deze Airbnb kamer in Hoogkamp in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Saskia die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Hoogkamp > 6813GK
  Villa Rembrandt The Balcony Room

  Deze Airbnb kamer in Burgemeesterswijk in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 64,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Burgemeesterswijk > 6814HD
  Bed & Breakfast in Arnhem

  Deze Airbnb kamer in Sterrenberg in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Trude die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Sterrenberg > 6813JR
  Lovely appartment in Arnhem!

  Dit Airbnb appartement in Hoogkamp in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Olga die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 50,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Hoogkamp > 6813HE
  Guesthouse de Hoogkamp in Arnhem

  Deze Airbnb kamer in Hoogkamp in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Saskia die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Hoogkamp > 6813GM
  Balkonkamer op eerste verdieping

  Deze Airbnb kamer in Gulden Bodem in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elsje die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Gulden Bodem > 6814KA
  Villa Rembrandt

  Dit Airbnb appartement in Gulden Bodem in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 164,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Gulden Bodem > 6814KB
  Villa Rembrandt The Master Bedroom

  Deze Airbnb kamer in Burgemeesterswijk in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 54,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Burgemeesterswijk > 6814MK
  Sfeervolle kamer dichtbij centrum

  Deze Airbnb kamer in Gulden Bodem in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elsje die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 44,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Gulden Bodem > 6814KH
  licht appartement met een prachtig uitzicht

  Dit Airbnb appartement in Sterrenberg in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lia die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 60,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Sterrenberg > 6814MB
  Knusse zolderkamer

  Deze Airbnb kamer in Burgemeesterswijk in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elsje die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Burgemeesterswijk > 6814JX
  Arnhem Studios

  Dit Airbnb appartement in Burgemeesterswijk in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Michael die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 83,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Burgemeesterswijk > 6814HR
  Villa Rembrandt The Colour Room

  Deze Airbnb kamer in Gulden Bodem in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 32,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Gulden Bodem > 6814JM
  B&B Panorama volledig appartement 4-6 personen.

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Sonsbeek, Zijpendaal in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Lisa die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 160,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Sonsbeek/Zijpendaal > 6814BT

  Zaterdag 7 oktober 2017

  A Room With a View..!

  Deze Airbnb kamer in Burgemeesterswijk in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ida die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Burgemeesterswijk > 6814JC

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement