Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Burgemeesterswijk

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Burgemeesterswijk.

  Maandag 9 oktober 2017

  Villa Rembrandt The Balcony Room

  Deze Airbnb kamer in Burgemeesterswijk in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 64,00 euro.

  Arnhem » Burgemeesterswijk/Hoogkamp » Burgemeesterswijk » 6814HD
  Villa Rembrandt The Master Bedroom

  Deze Airbnb kamer in Burgemeesterswijk in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 54,00 euro.

  Arnhem » Burgemeesterswijk/Hoogkamp » Burgemeesterswijk » 6814MK
  Arnhem Studios

  Dit Airbnb appartement in Burgemeesterswijk in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Michael die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 83,00 euro.

  Arnhem » Burgemeesterswijk/Hoogkamp » Burgemeesterswijk » 6814HR
  Knusse zolderkamer

  Deze Airbnb kamer in Burgemeesterswijk in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elsje die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Arnhem » Burgemeesterswijk/Hoogkamp » Burgemeesterswijk » 6814JX

  Zaterdag 7 oktober 2017

  A Room With a View..!

  Deze Airbnb kamer in Burgemeesterswijk in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ida die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Arnhem » Burgemeesterswijk/Hoogkamp » Burgemeesterswijk » 6814JC
  Decent sleeping room in a house

  Deze Airbnb kamer in Burgemeesterswijk in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 10 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sophie Marijke die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 66,00 euro.

  Arnhem » Burgemeesterswijk/Hoogkamp » Burgemeesterswijk » 6814CC
  Stylish room in Arnhem

  Deze Airbnb kamer in Burgemeesterswijk in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 10 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sophie Marijke die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 66,00 euro.

  Arnhem » Burgemeesterswijk/Hoogkamp » Burgemeesterswijk » 6814CS

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Stylisch sleeping room

  Deze Airbnb kamer in Burgemeesterswijk in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 10 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sophie Marijke die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 66,00 euro.

  Arnhem » Burgemeesterswijk/Hoogkamp » Burgemeesterswijk » 6814DB
  L'Incanto B&B Arnhem

  Deze Airbnb kamer in Burgemeesterswijk in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ria die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Arnhem » Burgemeesterswijk/Hoogkamp » Burgemeesterswijk » 6814GR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Burgemeesterswijk

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?