Airbnb kamers en woningen in de buurt Hoogkamp

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Hoogkamp.

  Maandag 9 oktober 2017

  Guesthouse de Hoogkamp in Arnhem

  Deze Airbnb kamer in Hoogkamp in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Saskia die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Hoogkamp > 6813GK
  Guesthouse de Hoogkamp in Arnhem

  Deze Airbnb kamer in Hoogkamp in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Saskia die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Hoogkamp > 6813GM
  Lovely appartment in Arnhem!

  Dit Airbnb appartement in Hoogkamp in Burgemeesterswijk en Hoogkamp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Olga die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 50,00 euro.

  Arnhem > Burgemeesterswijk/Hoogkamp > Hoogkamp > 6813HE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hoogkamp

  Instellen

  Meer nieuws in Hoogkamp

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement