Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Klarendal

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Klarendal.

  Maandag 9 oktober 2017

  City Apart Hotel de Gruyter 4

  Deze Airbnb kamer in Klarendal-Noord in Klarendal is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edmond die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 91,00 euro.

  Arnhem » Klarendal » Klarendal-Noord » 6822BX
  Cosy, furnished apartment near Arnhem city center

  Dit herenhuis in Klarendal-Zuid in Klarendal is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tabor die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 52,00 euro.

  Arnhem » Klarendal » Klarendal-Zuid » 6822GT
  Cosy nest close to Arnhem center

  Deze Airbnb kamer in Klarendal-Noord in Klarendal is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yoyo die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Arnhem » Klarendal » Klarendal-Noord » 6822AM
  Benedenwoning 200m van het station

  Dit Airbnb appartement in Klarendal-Noord in Klarendal is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Doortje die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Arnhem » Klarendal » Klarendal-Noord » 6822GC
  Modern, groot, sfeervol en opgeknapt appartement.

  Dit Airbnb appartement in Sint Janskerkstraat en omgeving in Klarendal is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joost die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 61,00 euro.

  Arnhem » Klarendal » St. Janskerkstraat e.o. » 6822ED

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Prachtig gerenoveerde woning in het modekwartier.

  Dit herenhuis in Onder de Linden in Klarendal is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 8 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jochem & Floor die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 52,00 euro.

  Arnhem » Klarendal » Onder de Linden » 6822KJ
  Quality studio close to city center

  Dit Airbnb appartement in Klarendal-Zuid in Klarendal is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Fatih die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 36,00 euro.

  Arnhem » Klarendal » Klarendal-Zuid » 6824CA
  the city's attic

  Deze Airbnb kamer in Klarendal-Zuid in Klarendal is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marcel die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Arnhem » Klarendal » Klarendal-Zuid » 6822CA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Klarendal

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?