Airbnb kamers en woningen in de buurt Klarendal Zuid

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Klarendal Zuid.

  Maandag 9 oktober 2017

  Cosy, furnished apartment near Arnhem city center

  Dit herenhuis in Klarendal-Zuid in Klarendal is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tabor die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 52,00 euro.

  Arnhem > Klarendal > Klarendal-Zuid > 6822GT

  Zaterdag 7 oktober 2017

  the city's attic

  Deze Airbnb kamer in Klarendal-Zuid in Klarendal is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marcel die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Arnhem > Klarendal > Klarendal-Zuid > 6822CA
  Quality studio close to city center

  Dit Airbnb appartement in Klarendal-Zuid in Klarendal is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Fatih die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 36,00 euro.

  Arnhem > Klarendal > Klarendal-Zuid > 6824CA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Klarendal Zuid

  Instellen

  Meer nieuws in Klarendal Zuid

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement