Airbnb kamers en woningen in de buurt Over het Lange Water

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Over het Lange Water.

  Maandag 9 oktober 2017

  Je eigen kamer in dit fijne huis!

  Deze Airbnb kamer in Over het Lange Water in Presikhaaf Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Amanda die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Arnhem > Presikhaaf Oost > Over het Lange Water > 6825CN
  Fijn appartement op rustige locatie in Arnhem

  Dit Airbnb appartement in Over het Lange Water in Presikhaaf Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Errol die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 36,00 euro.

  Arnhem > Presikhaaf Oost > Over het Lange Water > 6825CG
  Privé kamer in een mooi appartement in Arnhem

  Dit Airbnb appartement in Over het Lange Water in Presikhaaf Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nikkie die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 47,00 euro.

  Arnhem > Presikhaaf Oost > Over het Lange Water > 6825JB
  Kleine kamer met comfortabel bed

  Deze Airbnb kamer in Over het Lange Water in Presikhaaf Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Floris-Jan die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 29,00 euro.

  Arnhem > Presikhaaf Oost > Over het Lange Water > 6825EL
  Arnhem

  Deze Airbnb kamer in Over het Lange Water in Presikhaaf Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kitty die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 20,00 euro.

  Arnhem > Presikhaaf Oost > Over het Lange Water > 6825JR

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Your own apartment with BIKE and sunny balcony

  Dit Airbnb appartement in Over het Lange Water in Presikhaaf Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Amanda die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 41,00 euro.

  Arnhem > Presikhaaf Oost > Over het Lange Water > 6825HV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Over het Lange Water

  Instellen

  Meer nieuws in Over het Lange Water

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement