Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Spijkerbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Spijkerbuurt.

  Maandag 9 oktober 2017

  City Apart Hotel Musis 2

  Deze Airbnb kamer in Spijkerbuurt in Spijkerkwartier is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edmond die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 91,00 euro.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828CV
  Apartement in de levendige wijk Spijkerkwartier

  Dit Airbnb appartement in Spijkerbuurt in Spijkerkwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Menno die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828GH
  Spacious, gorgeous city apartment

  Dit herenhuis in Spijkerbuurt in Spijkerkwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Patrick die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 71,00 euro.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828DZ
  Sunny and cosy 2 bedroom apartment.

  Dit Airbnb appartement in Spijkerbuurt in Spijkerkwartier is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maria die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828GN
  Monumentaal verblijf in hartje Spijkerkwartier

  Dit herenhuis in Spijkerbuurt in Spijkerkwartier is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Barbara die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 124,00 euro.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828GL
  Bed and Breakfast DavidGroot Studio

  Deze Airbnb kamer in Spijkerbuurt in Spijkerkwartier is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door David die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828DX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Spijkerbuurt

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?