Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Assen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Assen.

  Maandag 9 oktober 2017

  Luxe etage in herenhuis

  Deze Airbnb kamer in Kloosterhout in Kloosterveen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door H die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Assen » Kloosterveen » Kloosterhout » 9406XJ
  Eigen verdieping met badkamer

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Westerpark in Assen West is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ria die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 37,00 euro.

  Assen » Assen West » Westerpark » 9405AV
  Assen Central: Bed and Breakfast

  Deze Airbnb kamer in Landgoed Lariks in Lariks is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Willem die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 35,00 euro.

  Assen » Lariks » Landgoed Lariks » 9406EJ
  gezellige zolderkamer

  Deze Airbnb kamer in Pittelo Zuid in Pittelo is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anthonia die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Assen » Pittelo » Pittelo Zuid » 9406PE
  Logement No5, stijlvolle B&B Assen

  Deze Airbnb kamer in De Esch in Assen centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yvonne die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 118,00 euro.

  Assen » Assen centrum » De Esch » 9401PC
  Landelijk, romantisch vakantiehuis

  Deze Airbnb kamer in Westerpark in Assen West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ria die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Assen » Assen West » Westerpark » 9405AD
  Statig Herenhuis in hartje centrum Assen

  Dit herenhuis in Brinkkwartier in Assen centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Erik die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 128,00 euro.

  Assen » Assen centrum » Brinkkwartier » 9401HR
  Assen

  Deze Airbnb woning in Veningerland in Noorderpark is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aram die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 26,00 euro.

  Assen » Noorderpark » Veningerland » 9402JH
  Logement No5, stijlvolle B&B Assen

  Deze Airbnb kamer in De Hertenkamp in Assen centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yvonne die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 118,00 euro.

  Assen » Assen centrum » De Hertenkamp » 9401HJ

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Modern appartement in herenhuis.

  Deze Airbnb kamer in Cultuureelkwartier in Assen centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wilma die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Assen » Assen centrum » Cultuureelkwartier » 9401GR

  Donderdag 5 oktober 2017

  B&B in mooi Drents dorp nabij Assen

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Verspreide huizen Loon in Buitengebied is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Judith die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 69,00 euro.

  Assen » Buitengebied » Verspreide huizen Loon » 9409TT
  Ruime Zolderkamer, echt vakantiegevoel in Drenthe!

  Deze Airbnb kamer in Sluisdennen in Assen Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Clau die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 56,00 euro.

  Assen » Assen Oost » Sluisdennen » 9404EM
  vakantiewoning tot 6 pers parking free

  Dit Airbnb appartement in Galgenveld in Assen centrum is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dea die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Assen » Assen centrum » Galgenveld » 9401JW
  Penthouse centrum Assen 3 nacht min

  Dit Airbnb appartement in Galgenveld in Assen centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Alfred die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 129,00 euro.

  Assen » Assen centrum » Galgenveld » 9401BC
  Vakantiehuisje Jeannette

  Deze chalet in Oranjebuurt in Assen centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeannette die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 57,00 euro.

  Assen » Assen centrum » Oranjebuurt » 9401ME
  Fraaie 2 onder 1 kapwoning Assen Noord

  Deze Airbnb woning in De Messchen in Marsdijk is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Corry die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 101,00 euro.

  Assen » Marsdijk » De Messchen » 9403ZW
  Ruime zolderetage met eigen badkamer

  Deze Airbnb kamer in Amelterhout in Assen Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Catelijne die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Assen » Assen Oost » Amelterhout » 9403EL
  Luxe kamer in mooi Drents dorp nabij Assen

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Verspreide huizen Loon in Buitengebied is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Judith die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 80,00 euro.

  Assen » Buitengebied » Loon » 9409TG
  The Motorcycle Airbnb

  Deze Airbnb kamer in De Stoepen in Marsdijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Georgia die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Assen » Marsdijk » De Stoepen » 9403SZ
  Landelijk overnachten, in natuur

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Loon in Buitengebied is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ingeborg die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Assen » Buitengebied » Loon » 9409TN

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Assen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?