Airbnb kamers en woningen in de gemeente Bernheze

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Bernheze.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  B&B, een prachtig uitzicht.

  Deze Airbnb kamer in Nistelrode in de gemeente Bernheze is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rene die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Bernheze > Buitengebied Nistelrode > Menzel > 5388SG
  Luxe appartement Herkenhoek

  Dit Airbnb appartement in Heeswijk-Dinther in de gemeente Bernheze is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sjefri Ria die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Bernheze > Kern Heeswijk-Dinther > Rodenburg > 5473RE
  Vakantiebungalow in de Maashorst. Heesch-Bernheze.

  Deze Airbnb hut in Heesch in de gemeente Bernheze is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Twan die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 128,00 euro.

  Bernheze > Buitengebied Heesch > Hooge Wijst - De Vorssel > 5384RS
  B&B De Maashorst Nistelrode

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Nistelrode in de gemeente Bernheze is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Rene die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 48,00 euro.

  Bernheze > Buitengebied Nistelrode > Menzel > 5388SG
  B&B De Zeven Berken Nistelrode

  Deze Airbnb kamer in Nistelrode in de gemeente Bernheze is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maria die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Bernheze > Nistelrode > Nistelrode > 5388

  Zondag 8 oktober 2017

  Sfeervol vakantiehuisje op landgoed

  Deze Airbnb hut in Nistelrode in de gemeente Bernheze is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yvonne die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 77,00 euro.

  Bernheze > Buitengebied Nistelrode > Groote Heide > 5388VW
  De Nieuwe Stal

  Deze Airbnb kamer in Heeswijk-Dinther in de gemeente Bernheze is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edwin die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 43,00 euro.

  Bernheze > Kern Heeswijk-Dinther > Heilaren > 5473RA
  Lodge in het buitengebied van Heeswijk Dinther

  Deze Airbnb kamer in Heeswijk-Dinther in de gemeente Bernheze is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aloysia die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Bernheze > Buitengebied Heeswijk-Dinther > Hazelberg > 5473RG
  heesch

  Deze Airbnb kamer in Heesch in de gemeente Bernheze is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wim die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 26,00 euro.

  Bernheze > Kern Heesch > Den Berg > 5384JH
  Hof van Donzel

  Deze chalet in Nistelrode in de gemeente Bernheze is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dionne die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 54,00 euro.

  Bernheze > Kern Nistelrode > Donzel > 5388PD
  B&B

  Deze Airbnb kamer in Heeswijk-Dinther in de gemeente Bernheze is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans & Ingrid die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Bernheze > Kern Heeswijk-Dinther > Heilaren > 5473RA
  Luxe gastenverblijf Herkenhoek

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Heeswijk-Dinther in de gemeente Bernheze is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 4 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Sjefri Ria die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 67,00 euro.

  Bernheze > Kern Heeswijk-Dinther > Rodenburg > 5473RE
  Een appartement in een woonboerderij.

  Dit Airbnb appartement in Loosbroek in de gemeente Bernheze is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wiety die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Bernheze > Buitengebied Heeswijk-Dinther > Loosbroek > 5471NA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bernheze

  Instellen

  Meer nieuws in Bernheze

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement