Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Best

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Best.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Ruime en gezellige slaapkamer

  Deze Airbnb kamer in Wilhelminadorp in Best is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sylvie die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 43,00 euro.

  Best » Best » Wilhelminadorp » 5684SZ
  Ruime woning vlakbij station.

  Deze Airbnb woning in De Leeuwerik in Best is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niek die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Best » Best » De Leeuwerik » 5683BN
  Beautiful bungalow, near Eindhoven (5 km)

  Deze Airbnb bungalow in Buitengebied in Best is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ineke die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 82,00 euro.

  Best » Best » Buitengebied » 5682PK
  vlakbij eindhoven airport,den Bosch

  Deze Airbnb kamer in Heuveleind in Best is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aart die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Best » Best » Heuveleind » 5685EK
  Lichte kamer bij Eindhoven Airport

  Deze Airbnb kamer in Wilhelminadorp in Best is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sylvie die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Best » Best » Wilhelminadorp » 5684TZ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Best

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?