Airbnb kamers en woningen in de gemeente Boekel

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Boekel.

  Maandag 9 oktober 2017

  Aan de Burgt nl Burgtkamer

  Deze Airbnb kamer in Boekel in de gemeente Boekel is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maria die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Boekel > Boekel > Boekel > 5427AK

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Aan de Burgt nl Peelkamer

  Deze Airbnb kamer in Boekel in de gemeente Boekel is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maria die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 59,00 euro.

  Boekel > Boekel > Boekel > 5427AP
  Aangename landelijke woning

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Venhorst in Venhorst is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hermine Donkers die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 112,00 euro.

  Boekel > Venhorst > Verspreide huizen Venhorst > 5428NV
  Heerlijk vakantiehuisje op het platteland

  Dit Airbnb vakantiehuis in Verspreide huizen Venhorst in Venhorst is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marleen die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 46,00 euro.

  Boekel > Venhorst > Verspreide huizen Venhorst > 5428NC
  Logeren in rijksmonument T-boederij

  Deze Airbnb kamer in Boekel in de gemeente Boekel is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Harrie En Denise die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 81,00 euro.

  Boekel > Boekel > Boekel > 5427BS
  Aan de Burgt nl Rutgerkamer

  Deze Airbnb kamer in Boekel in de gemeente Boekel is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maria die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Boekel > Boekel > Boekel > 5427BM

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Boekel

  Instellen

  Wijken in Boekel

  Meer nieuws in Boekel

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement