Airbnb kamers en woningen in de gemeente Borger-Odoorn

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Borger-Odoorn.

  Donderdag 5 oktober 2017

  max 20 personen Exloovakantie?nl

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Exloo in Exloo is geschikt voor maximaal 16 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 16 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Chris die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 273,00 euro.

  Borger-Odoorn > Exloo > Verspreide huizen Exloo > 7875TB
  Retro caravan in natuurtuin

  Deze Airbnb kamer in Drouwenerveen in de gemeente Borger-Odoorn is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Harro die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 38,00 euro.

  Borger-Odoorn > Drouwenerveen > Drouwenerveen > 9525TJ
  Vakantiehuisje #Blyde rust, ruimte en privacy

  Dit Airbnb vakantiehuis in Verspreide huizen Exloo in Exloo is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Trudy die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 64,00 euro.

  Borger-Odoorn > Exloo > Verspreide huizen Exloo > 7875TB
  Sprookjesachtig Sneeuwitje op de Drentse Hondsrug

  Deze Airbnb bungalow in Verspreide huizen Exloo in Exloo is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jolet die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 77,00 euro.

  Borger-Odoorn > Exloo > Verspreide huizen Exloo > 7875TB
  Vakantiebungalow op rustig park

  Deze Airbnb bungalow in Verspreide huizen Exloo in Exloo is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 7 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marion die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 57,00 euro.

  Borger-Odoorn > Exloo > Verspreide huizen Exloo > 7875TB
  Lovely cottage in Drenthe

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Exloo in Exloo is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ellen die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 129,00 euro.

  Borger-Odoorn > Exloo > Verspreide huizen Exloo > 7875TB
  Vakantieapartement Drenthe

  Dit Airbnb appartement in Drouwenerveen in de gemeente Borger-Odoorn is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Harro die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 64,00 euro.

  Borger-Odoorn > Drouwenerveen > Drouwenerveen > 9525TJ

  Woensdag 4 oktober 2017

  Droomhuisje op Drenths platteland

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Eeserveen in Ees is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Birgit die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Borger-Odoorn > Ees > Verspreide huizen Eeserveen > 7858TB
  Deluxe Room with Private Bathroom

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Valthermond in de gemeente Borger-Odoorn is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Ismael die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 39,00 euro.

  Borger-Odoorn > Valthermond > Valthermond > 7876CR
  Op vakantiepark

  Deze camper in Odoornerveen in de gemeente Borger-Odoorn is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Herma die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze camper is 52,00 euro.

  Borger-Odoorn > Odoornerveen > Odoornerveen > 7874TE
  Genieten op het Drentse platteland

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Verspreide huizen Eesergroen in Ees is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sander die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 98,00 euro.

  Borger-Odoorn > Ees > Verspreide huizen Eesergroen > 9537TA
  Droomhuisje 2 op Drenths platteland

  Deze Airbnb bungalow in Verspreide huizen Eeserveen in Ees is geschikt voor maximaal 7 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Birgit die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 103,00 euro.

  Borger-Odoorn > Ees > Verspreide huizen Eeserveen > 7858
  Klijndijk

  Dit Airbnb appartement in Klijndijk in de gemeente Borger-Odoorn is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aleida die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Borger-Odoorn > Klijndijk > Klijndijk > 7871PG
  Klijndijk

  Dit Airbnb vakantiehuis in Klijndijk in de gemeente Borger-Odoorn is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Judith die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 154,00 euro.

  Borger-Odoorn > Klijndijk > Klijndijk > 7871TC
  Luxe Holidayhouse next to our Cattle Farm

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Eesergroen in Ees is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henriet die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 41,00 euro.

  Borger-Odoorn > Ees > Eesergroen > 9537TC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Borger-Odoorn

  Instellen

  Meer nieuws in Borger-Odoorn

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement