Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Boxtel-Centrum

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Boxtel-Centrum.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Sfeervol koetshuis in het oude centrum Boxtel.

  Deze Airbnb kamer in Boxtel-Centrum in Boxtel is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Marilou die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Boxtel » Boxtel » Boxtel-Centrum » 5281AN
  Heerlijk stadsapartement, dichtbij de natuur.

  Dit Airbnb appartement in Boxtel-Centrum in Boxtel is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Huub die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 101,00 euro.

  Boxtel » Boxtel » Boxtel-Centrum » 5281BM
  B&B 't Tuinhuys met 'Secret Garden'

  Deze Airbnb kamer in Boxtel-Centrum in Boxtel is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Linda die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Boxtel » Boxtel » Boxtel-Centrum » 5282PA

  Zondag 8 oktober 2017

  Ruim appartement tegen centrum

  Dit Airbnb appartement in Boxtel-Centrum in Boxtel is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tom die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 44,00 euro.

  Boxtel » Boxtel » Boxtel-Centrum » 5282NC
  Coach house in center Boxtel

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Boxtel-Centrum in Boxtel is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marilou die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 77,00 euro.

  Boxtel » Boxtel » Boxtel-Centrum » 5281AX
  Ruime privé zolderkamer op tweede verdieping

  Deze Airbnb kamer in Boxtel-Centrum in Boxtel is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marijke die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 30,00 euro.

  Boxtel » Boxtel » Boxtel-Centrum » 5282MD

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Boxtel-Centrum

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?