Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Breda

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Breda.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Appartement in het centrum van Breda

  Dit Airbnb appartement in Chassé in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lotte die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » Chassé » 4811DT
  Cozy, peaceful studio with large rooftop terrace

  Dit Airbnb appartement in Boeimeer in Breda Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rob die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 36,00 euro.

  Breda » Breda Zuid » Boeimeer » 4818RG
  Ruim 2-kamer appartement vlakbij het centrum Breda

  Dit Airbnb appartement in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carla die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814JM

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Room with oceanview :) near station

  Deze Airbnb kamer in Belcrum in Breda Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Breda » Breda Noord » Belcrum » 4815CA
  Design studio met Kerkzicht

  Deze Airbnb kamer in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elly die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 30,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811VB
  Sfeervolle Slaap&Ontbijt, Hillview!

  Deze Airbnb kamer in Heuvel in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Michèle die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812GP
  Room in house nearby city centre (1 person)

  Deze Airbnb kamer in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rudy die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 29,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814LJ
  Logies in Breda

  Deze Airbnb kamer in Heuvel in Breda West is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ger die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812JD
  Breda

  Deze Airbnb woning in Kesteren in Breda Noord-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jolanda die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 62,00 euro.

  Breda » Breda Noord-West » Kesteren » 4822VE
  Tuin Suite Kleyn Overveld

  Deze Airbnb kamer in Buitengebied Prinsenbeek in Prinsenbeek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paul die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 66,00 euro.

  Breda » Prinsenbeek » Buitengebied Prinsenbeek » 4841KE
  ShortStay apartment Breda Center(B)

  Dit Airbnb appartement in Valkenberg in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jacolette die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » Valkenberg » 4811EW
  Design Appartement in Centrum

  Dit Airbnb appartement in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elly die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811XW
  House nearby city centre

  Deze Airbnb woning in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rudy die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 86,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814LT
  Ruime Design Studio Breda

  Deze Airbnb kamer in Schorsmolen in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elly die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 30,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » Schorsmolen » 4811VC
  Design studio met Havenzicht

  Dit Airbnb appartement in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elly die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 40,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811WK
  Apartment Breda + 2 bikes included

  Dit Airbnb appartement in Princenhage in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jade die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Breda » Breda West » Princenhage » 4813ED
  Ruim hoekhuis, ideaal voor families.

  Deze Airbnb woning in Princenhage in Breda West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Breda » Breda West » Princenhage » 4813KV
  Gardenbuilding

  Deze Airbnb hut in Prinsenbeek in de gemeente Breda is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Meike die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 72,00 euro.

  Breda » Prinsenbeek » Prinsenbeek » 4841AL
  Prinsenbeek

  Deze Airbnb kamer in Prinsenbeek in de gemeente Breda is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dj die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Breda » Prinsenbeek » Prinsenbeek » 4841AR
  Ruime tweepersoons kamer bij Asterdplas.

  Deze Airbnb kamer in Heksenwiel in Breda Noord-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frank die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Breda » Breda Noord-West » Heksenwiel » 4823ED

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Breda

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?