Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt City

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt City.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Design studio met Havenzicht

  Dit Airbnb appartement in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elly die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 40,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811WK
  Design Appartement in Centrum

  Dit Airbnb appartement in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elly die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811XW
  Design studio met Kerkzicht

  Deze Airbnb kamer in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elly die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 30,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811VB
  Private room in the city centre!

  Deze Airbnb kamer in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Natashja die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 18,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811WN
  Modern, light 100m2 apartment in the cntr of Breda

  Dit Airbnb appartement in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Daud die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 74,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811VB
  t

  Deze Airbnb kamer in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeffrey die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 222,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811MC
  Cozy appartment in the city center

  Dit Airbnb appartement in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anjet die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 56,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811KJ
  Breda centre

  Dit Airbnb appartement in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yas die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811XB
  Luxury penthouse, right in the centre, great view!

  Dit Airbnb appartement in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stan die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811XS
  Bliss Boutique Hotel - 9 Luxe Suites

  Deze Airbnb kamer in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nadja die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 191,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811WT
  Luxe, modern en gezellig app. in hartje centrum

  Dit Airbnb appartement in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martin die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 91,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811XB
  Gezellige kamer in hartje centrum

  Deze Airbnb kamer in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mirjam die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811HT
  Riante Design Studio Breda

  Dit Airbnb appartement in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elly die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 46,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811WK
  Appartement Hartje Breda

  Dit Airbnb appartement in City in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aziz die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811KL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor City

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?