Airbnb kamers en woningen in de buurt Schorsmolen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Schorsmolen.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Ruime Design Studio Breda

  Deze Airbnb kamer in Schorsmolen in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elly die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 30,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » Schorsmolen » 4811VC
  Modern, clean & cozy apartment. Perfect Location!

  Dit Airbnb appartement in Schorsmolen in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Tom die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 113,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » Schorsmolen » 4811TW
  Work, pleasure or both? Midden centrum Breda

  Dit Airbnb appartement in Schorsmolen in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lovel die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 124,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » Schorsmolen » 4811VV
  Trendy appartement in het centrum van Breda

  Dit Airbnb appartement in Schorsmolen in Breda Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Shivan die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Breda » Breda Centrum » Schorsmolen » 4811ZV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schorsmolen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?