Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Breda West

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Breda West.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Ruim 2-kamer appartement vlakbij het centrum Breda

  Dit Airbnb appartement in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carla die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814JM

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Sfeervolle Slaap&Ontbijt, Hillview!

  Deze Airbnb kamer in Heuvel in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Michèle die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812GP
  Room in house nearby city centre (1 person)

  Deze Airbnb kamer in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rudy die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 29,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814LJ
  Logies in Breda

  Deze Airbnb kamer in Heuvel in Breda West is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ger die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812JD
  House nearby city centre

  Deze Airbnb woning in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rudy die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 86,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814LT
  Apartment Breda + 2 bikes included

  Dit Airbnb appartement in Princenhage in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jade die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Breda » Breda West » Princenhage » 4813ED
  Ruim hoekhuis, ideaal voor families.

  Deze Airbnb woning in Princenhage in Breda West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Breda » Breda West » Princenhage » 4813KV
  Sfeervol huis vlakbij t centrum

  Deze Airbnb woning in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lot die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814AX
  Overnachten aan de singel, centrum op loopafstand

  Deze Airbnb kamer in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Karen die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 50,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814BJ
  Spacious Apartment Breda

  Dit Airbnb appartement in Heuvel in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wieneke die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812RJ
  Modern appartement in Breda

  Dit Airbnb appartement in Heuvel in Breda West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kirsten die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 38,00 euro.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812BK
  Appartment in Breda, with garden!

  Deze Airbnb woning in Heuvel in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elisah die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 31,00 euro.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812TP
  hippe etage met grote tuin in breda

  Dit Airbnb appartement in Princenhage in Breda West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Juul die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Breda » Breda West » Princenhage » 4813XE
  Huize Druivelaar - gastenverblijf

  Dit Airbnb appartement in Princenhage in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Brenda die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Breda » Breda West » Princenhage » 4813XG
  Fijn huis, Princenhage. Vlakbij centrum Breda

  Dit herenhuis in Princenhage in Breda West is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joris die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 102,00 euro.

  Breda » Breda West » Princenhage » 4813PM
  Private Room walking distance from Breda centre

  Deze Airbnb kamer in Haagpoort in Breda West is geschikt voor maximaal 1 gast. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Colin die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Breda » Breda West » Haagpoort » 4812AG
  Mooi ruim appartement/penthouse

  Dit Airbnb appartement in Heuvel in Breda West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Robbert die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812SH
  Room(s) in house nearby city centre (2-4 persons)

  Deze Airbnb kamer in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rudy die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814HE
  Private room in lovely Breda

  Deze Airbnb kamer in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Michelle die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4812XC
  Lovely appartment in Breda

  Dit Airbnb appartement in Heuvel in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Amy die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 54,00 euro.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812CK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Breda West

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?