Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Haagpoort

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Haagpoort.

    Dinsdag 10 oktober 2017

    Private Room walking distance from Breda centre

    Deze Airbnb kamer in Haagpoort in Breda West is geschikt voor maximaal 1 gast. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Colin die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

    Breda » Breda West » Haagpoort » 4812AG

    © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?