Airbnb kamers en woningen in de buurt Princenhage

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Princenhage.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Ruim hoekhuis, ideaal voor families.

  Deze Airbnb woning in Princenhage in Breda West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Breda » Breda West » Princenhage » 4813KV
  Apartment Breda + 2 bikes included

  Dit Airbnb appartement in Princenhage in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jade die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Breda » Breda West » Princenhage » 4813ED
  Fijn huis, Princenhage. Vlakbij centrum Breda

  Dit herenhuis in Princenhage in Breda West is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joris die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 102,00 euro.

  Breda » Breda West » Princenhage » 4813PM
  Huize Druivelaar - gastenverblijf

  Dit Airbnb appartement in Princenhage in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Brenda die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Breda » Breda West » Princenhage » 4813XG
  hippe etage met grote tuin in breda

  Dit Airbnb appartement in Princenhage in Breda West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Juul die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Breda » Breda West » Princenhage » 4813XE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Princenhage

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?