Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Tuinzigt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Tuinzigt.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Ruim 2-kamer appartement vlakbij het centrum Breda

  Dit Airbnb appartement in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carla die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814JM

  Dinsdag 10 oktober 2017

  House nearby city centre

  Deze Airbnb woning in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rudy die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 86,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814LT
  Room in house nearby city centre (1 person)

  Deze Airbnb kamer in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rudy die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 29,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814LJ
  Overnachten aan de singel, centrum op loopafstand

  Deze Airbnb kamer in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Karen die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 50,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814BJ
  Sfeervol huis vlakbij t centrum

  Deze Airbnb woning in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lot die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814AX
  Private room in lovely Breda

  Deze Airbnb kamer in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Michelle die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4812XC
  Room(s) in house nearby city centre (2-4 persons)

  Deze Airbnb kamer in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rudy die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814HE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Tuinzigt

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?