Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Mastbos

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Mastbos.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Huisje midden in het bos met fantastische tuin

  Deze Airbnb hut in Mastbos in Breda Zuid-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gwen die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 77,00 euro.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Mastbos » 4836AM

  Maandag 9 oktober 2017

  Comfortabele suite met aansluitende badkamer

  Deze Airbnb kamer in Mastbos in Breda Zuid-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marie Therese die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Mastbos » 4836BA
  Gezellig boshuisje

  Deze chalet in Mastbos in Breda Zuid-Oost is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Christa die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 83,00 euro.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Mastbos » 4836BD
  Sfeervol appartement/huisje TimeOut-Breda

  Deze Airbnb villa in Mastbos in Breda Zuid-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marie Therese die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 88,00 euro.

  Breda » Breda Zuid-Oost » Mastbos » 4836BA

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?