Airbnb kamers en woningen in de buurt Operabuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Operabuurt.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Entire House Near Rotterdam

  Deze Airbnb kamer in Operabuurt in Schollevaar-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sherwan die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Capelle aan den IJssel » Schollevaar-Zuid » Operabuurt » 2907JG

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Appartement aan bosrand en water.

  Dit Airbnb appartement in Operabuurt in Schollevaar-Zuid is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Vanessa die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 64,00 euro.

  Capelle aan den IJssel » Schollevaar-Zuid » Operabuurt » 2907JG
  Cosy Room Near the Centre of Rotterdam

  Deze Airbnb kamer in Operabuurt in Schollevaar-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sherwan die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 26,00 euro.

  Capelle aan den IJssel » Schollevaar-Zuid » Operabuurt » 2907JG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Operabuurt

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?