Airbnb kamers en woningen in de buurt Goingarijp

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Goingarijp.

  Maandag 9 oktober 2017

  Vakantievilla aan Sneekermeer

  Deze Airbnb woning in Goingarijp in de gemeente De Fryske Marren is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 7 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frouktje die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 160,00 euro.

  De Fryske Marren > Goingarijp > Goingarijp > 8511AG
  Heerlijk vakantiehuis aan het water

  Deze Airbnb bungalow in Goingarijp in de gemeente De Fryske Marren is geschikt voor maximaal 7 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 7 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Olaf die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 68,00 euro.

  De Fryske Marren > Goingarijp > Goingarijp > 8511AC
  Gezellige vakantiewoning bij de Friese meren.

  Deze Airbnb woning in Goingarijp in de gemeente De Fryske Marren is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 7 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bertien En Berto die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  De Fryske Marren > Goingarijp > Goingarijp > 8511AB

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement