Airbnb kamers en woningen in de buurt Westerkwartier

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Westerkwartier.

  Donderdag 12 oktober 2017

  I rent part of house for one person  .

  Deze Airbnb kamer in Westerkwartier in Hof van Delft is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lara die sinds 1 mei 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Delft > Hof van Delft > Westerkwartier > 2613RM

  Maandag 9 oktober 2017

  Cozy home behind Deft Station near city centre

  Deze Airbnb kamer in Westerkwartier in Hof van Delft is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yuxin die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Delft > Hof van Delft > Westerkwartier > 2613TB
  2 bedroom central house (near train station)

  Deze Airbnb woning in Westerkwartier in Hof van Delft is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Matthew die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 83,00 euro.

  Delft > Hof van Delft > Westerkwartier > 2613PN
  Cozy, central apartment with garden

  Dit Airbnb appartement in Westerkwartier in Hof van Delft is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Alice die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 58,00 euro.

  Delft > Hof van Delft > Westerkwartier > 2613RE
  Cozy -relax- room Delft

  Deze Airbnb kamer in Westerkwartier in Hof van Delft is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Andres die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 26,00 euro.

  Delft > Hof van Delft > Westerkwartier > 2613SP
  Zeer grote,lichte plek naast statio

  Dit Airbnb appartement in Westerkwartier in Hof van Delft is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Adriane die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Delft > Hof van Delft > Westerkwartier > 2613NW
  Student apartment near centre and station Delft

  Deze Airbnb kamer in Westerkwartier in Hof van Delft is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Katie die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 34,00 euro.

  Delft > Hof van Delft > Westerkwartier > 2613SK
  Cozy house with garden Delft centre

  Deze Airbnb woning in Westerkwartier in Hof van Delft is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jan die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 72,00 euro.

  Delft > Hof van Delft > Westerkwartier > 2613SE
  Cosy apartment near the centre of Delft

  Dit Airbnb appartement in Westerkwartier in Hof van Delft is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ariane die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Delft > Hof van Delft > Westerkwartier > 2613PV
  Family house next to station and Delft old centre

  Deze Airbnb woning in Westerkwartier in Hof van Delft is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 83,00 euro.

  Delft > Hof van Delft > Westerkwartier > 2613RW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Westerkwartier

  Instellen

  Meer nieuws in Westerkwartier

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement