Airbnb kamers en woningen in de buurt Zeeheldenbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Zeeheldenbuurt.

  Maandag 9 oktober 2017

  Private bedroom with double bed!

  Deze Airbnb kamer in Zeeheldenbuurt in Wippolder is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Allard die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 50,00 euro.

  Delft > Wippolder > Zeeheldenbuurt > 2628BD
  Prachtig Herenhuis met tuin.

  Deze Airbnb woning in Zeeheldenbuurt in Wippolder is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Clariet die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Delft > Wippolder > Zeeheldenbuurt > 2628AK
  DELFT charming house, garden, close to center & TU

  Deze Airbnb woning in Zeeheldenbuurt in Wippolder is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Corry die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 82,00 euro.

  Delft > Wippolder > Zeeheldenbuurt > 2628RN
  Slapen in Vermeers Zicht op Delft

  Dit herenhuis in Zeeheldenbuurt in Wippolder is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Chris die sinds 1 november 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 101,00 euro.

  Delft > Wippolder > Zeeheldenbuurt > 2628EA
  StudiO15, private entrance, close to center & TU.

  Deze chalet in Zeeheldenbuurt in Wippolder is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 71,00 euro.

  Delft > Wippolder > Zeeheldenbuurt > 2628RX
  Guest room in centre of Delft

  Deze Airbnb kamer in Zeeheldenbuurt in Wippolder is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jan En Marja die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Delft > Wippolder > Zeeheldenbuurt > 2628AN

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zeeheldenbuurt

  Instellen

  Meer nieuws in Zeeheldenbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement