Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Delfzijl

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Delfzijl.

  Maandag 9 oktober 2017

  Vakantiehuis Boog van Ziel Termunterzijl

  Deze Airbnb bungalow in Termunterzijl in Wijk 02 is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Boog Van Ziel die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 103,00 euro.

  Delfzijl » Termunterzijl » 9948PM
  Das gemütlichste Mobilheim an der Küste.

  Deze Airbnb hut in Termunterzijl in Wijk 02 is geschikt voor maximaal 5 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wim & Els die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 55,00 euro.

  Delfzijl » Termunterzijl » 9948PN
  Spacious and cozy apartment

  Dit Airbnb appartement in Termunten in Wijk 02 is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sonja die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Delfzijl » Termunten » 9947PK
  Romantic house close to sea

  Deze Airbnb woning in Termunten in Wijk 02 is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Astrid die sinds 1 november 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Delfzijl » Termunten » 9947PL
  De Westendorper voor de rust, ruimte en privacy.

  Deze Airbnb villa in Verspreide huizen Bierum in Wijk 03 is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 83,00 euro.

  Delfzijl » Losdorp » 9907PC
  T'Huys-Sylvia van Erning

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Wagenborgen in Wijk 02 is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sylvia die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 29,00 euro.

  Delfzijl » Wagenborgen » 9945PR

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Dit Airbnb appartement in Farmsum in Stad is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Bernd die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 14,00 euro.

  Delfzijl » Stad » Farmsum » 9936GB
  Luxe appartement centraal gelegen in Delfzijl

  Dit Airbnb appartement in Delfzijl-West in Stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jolanda die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 78,00 euro.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934JC
  Rustieke woning met tuin op het zuiden in Farmsum

  Deze Airbnb woning in Farmsum in Stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sam die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 60,00 euro.

  Delfzijl » Stad » Farmsum » 9936CV
  Prachtige woning Bij De Haven. VOL

  Deze Airbnb woning in Farmsum in Stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ans-Trea die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 67,00 euro.

  Delfzijl » Stad » Farmsum » 9936AN
  Apartment complex

  Dit Airbnb appartement in Farmsum in Stad is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bernd die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 16,00 euro.

  Delfzijl » Stad » Farmsum » 9936GL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Delfzijl

  Instellen

  Wijken in Delfzijl

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?