Airbnb kamers en woningen in de wijk Stad

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Stad.

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Dit Airbnb appartement in Farmsum in Stad is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Bernd die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 14,00 euro.

  Delfzijl » Stad » Farmsum » 9936GB
  Luxe appartement centraal gelegen in Delfzijl

  Dit Airbnb appartement in Delfzijl-West in Stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jolanda die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 78,00 euro.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934JC
  Rustieke woning met tuin op het zuiden in Farmsum

  Deze Airbnb woning in Farmsum in Stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sam die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 60,00 euro.

  Delfzijl » Stad » Farmsum » 9936CV
  Prachtige woning Bij De Haven. VOL

  Deze Airbnb woning in Farmsum in Stad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ans-Trea die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 67,00 euro.

  Delfzijl » Stad » Farmsum » 9936AN
  Apartment complex

  Dit Airbnb appartement in Farmsum in Stad is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bernd die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 16,00 euro.

  Delfzijl » Stad » Farmsum » 9936GL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stad

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?