Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Den Helder

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Den Helder.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Gezellige 5p kamer,vlakbij strand!In de bomenwijk!

  Deze Airbnb kamer in Oud Den Helder in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stefan die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Oud Den Helder » 1782TM
  Unieke loft in Den Helder

  Deze loft in Willemsoord in Stad binnen de Linie-Oost is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jazz die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze loft is 139,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Willemsoord » 1781AS
  Lovely 30's house for rent in Den Helder centre

  Dit herenhuis in Oud Den Helder in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dennis die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 119,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Oud Den Helder » 1782TP
  Overnachten op catamaran in centrum van Den Helder

  Deze Airbnb kamer in Willemsoord in Stad binnen de Linie-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Willemsoord » 1781AS

  Maandag 9 oktober 2017

  twee persoons kamer vlak bij zee

  Deze Airbnb kamer in Van Galenbuurt in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 56,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Van Galenbuurt » 1782GJ
  30's house, room for rent in Den Helder centre

  Deze Airbnb kamer in Oud Den Helder in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dennis die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Oud Den Helder » 1782VA
  House close to dunes and beach!

  Deze Airbnb woning in Grachtengordel in Stad binnen de Linie-Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elianne die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 47,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Grachtengordel » 1781BD
  a top floor in DEN HELDER, Noord Holland.

  Dit Airbnb appartement in Van Galenbuurt in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ginus die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 36,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Van Galenbuurt » 1782PJ
  Charmante vakantiewoning

  Deze Airbnb woning in Centrum in Stad binnen de Linie-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jacqueline die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Centrum » 1781NE
  Jaren 30 woning in het centrum

  Deze Airbnb woning in Indische buurt-Noord in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Robijn die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 47,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Indische buurt-Noord » 1782SM

  Deze Airbnb woning in Oostsloot in Stad binnen de Linie-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nicole-Anne die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 62,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Oostsloot » 1781LP
  Grachtenwoning met uitzicht op Willemsoord

  Dit herenhuis in Centrum in Stad binnen de Linie-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Emmie die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 61,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Centrum » 1781JE
  Vakantiehuis Den Helder vlakbij zee

  Deze Airbnb woning in Van Galenbuurt in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ronald die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 60,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Van Galenbuurt » 1782ET
  Sfeervolle & comfortabele woning

  Dit herenhuis in Visbuurt in Stad binnen de Linie-Oost is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Marijn die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 83,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Visbuurt » 1781RK
  Den helder, 50 meter van station en de binnenstad.

  Deze Airbnb kamer in Geleerdenbuurt in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wiek die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Geleerdenbuurt » 1782AA
  Prachtig (nieuw) appartement

  Dit Airbnb appartement in Sluisdijk in Stad binnen de Linie-Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Renata die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Sluisdijk » 1781PN
  Modern house, 300mtrs from Sea!

  Deze Airbnb woning in Van Galenbuurt in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeroen die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 60,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Van Galenbuurt » 1782RB
  Room available in ancient vicorage

  Deze Airbnb kamer in Visbuurt in Stad binnen de Linie-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ton die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Visbuurt » 1781RN
  Appartement aan het strand van Julianadorp

  Dit Airbnb appartement in Ooghduyne in Duinzoom is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jazz die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 91,00 euro.

  Den Helder » Duinzoom » Ooghduyne » 1787PP
  5 persoonsbungalow met prachtig uitzicht!

  Dit Airbnb vakantiehuis in Ooghduyne in Duinzoom is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jazz die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 172,00 euro.

  Den Helder » Duinzoom » Ooghduyne » 1787BS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Den Helder

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?