Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Jeruzalem

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Jeruzalem.

    Maandag 9 oktober 2017

    Sfeervol modern appartement gelegen aan de duinen.

    Dit Airbnb appartement in Jeruzalem in Nieuw Den Helder-West is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sharon die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

    Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783BE

    © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?