Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Willemsoord

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Willemsoord.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Unieke loft in Den Helder

  Deze loft in Willemsoord in Stad binnen de Linie-Oost is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jazz die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze loft is 139,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Willemsoord » 1781AS
  Overnachten op catamaran in centrum van Den Helder

  Deze Airbnb kamer in Willemsoord in Stad binnen de Linie-Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Willemsoord » 1781AS

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?