Airbnb kamers en woningen in de wijk Stad binnen de Linie-West

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Stad binnen de Linie-West.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Gezellige 5p kamer,vlakbij strand!In de bomenwijk!

  Deze Airbnb kamer in Oud Den Helder in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stefan die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Oud Den Helder > 1782TM
  Lovely 30's house for rent in Den Helder centre

  Dit herenhuis in Oud Den Helder in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dennis die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 119,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Oud Den Helder > 1782TP

  Maandag 9 oktober 2017

  twee persoons kamer vlak bij zee

  Deze Airbnb kamer in Van Galenbuurt in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 56,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Van Galenbuurt > 1782GJ
  30's house, room for rent in Den Helder centre

  Deze Airbnb kamer in Oud Den Helder in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dennis die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Oud Den Helder > 1782VA
  a top floor in DEN HELDER, Noord Holland.

  Dit Airbnb appartement in Van Galenbuurt in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ginus die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 36,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Van Galenbuurt > 1782PJ
  Jaren 30 woning in het centrum

  Deze Airbnb woning in Indische buurt-Noord in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Robijn die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 47,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Indische buurt-Noord > 1782SM
  Vakantiehuis Den Helder vlakbij zee

  Deze Airbnb woning in Van Galenbuurt in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ronald die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 60,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Van Galenbuurt > 1782ET
  Den helder, 50 meter van station en de binnenstad.

  Deze Airbnb kamer in Geleerdenbuurt in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wiek die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Geleerdenbuurt > 1782AA
  Modern house, 300mtrs from Sea!

  Deze Airbnb woning in Van Galenbuurt in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeroen die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 60,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Van Galenbuurt > 1782RB
  Lichte rustige kamer nabij centrum

  Deze Airbnb kamer in Tuindorp-West in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Olga die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Tuindorp-West > 1782AP
  Royale vrijstaande gelijkvloerse woning.

  Deze Airbnb bungalow in Tuindorp-West in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sietske die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 79,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Tuindorp-West > 1782JP

  Dit Airbnb appartement in Tuindorp-West in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ad die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Tuindorp-West > 1782AS
  Very comfortable and lovely house

  Deze Airbnb woning in Tuindorp-West in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Olga die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 70,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Tuindorp-West > 1782KN
  artistic colorfull fam house

  Deze Airbnb woning in Tuindorp-West in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mai-Lin die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 62,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Tuindorp-West > 1782AJ
  Den Helder

  Deze Airbnb woning in Tuindorp-West in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sietske die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 92,00 euro.

  Den Helder > Stad binnen de Linie-West > Tuindorp-West > 1782AH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stad binnen de Linie-West

  Instellen

  Meer nieuws in Stad binnen de Linie-West

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement