Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Van Galenbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Van Galenbuurt.

  Maandag 9 oktober 2017

  twee persoons kamer vlak bij zee

  Deze Airbnb kamer in Van Galenbuurt in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 56,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Van Galenbuurt » 1782GJ
  a top floor in DEN HELDER, Noord Holland.

  Dit Airbnb appartement in Van Galenbuurt in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ginus die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 36,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Van Galenbuurt » 1782PJ
  Vakantiehuis Den Helder vlakbij zee

  Deze Airbnb woning in Van Galenbuurt in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ronald die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 60,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Van Galenbuurt » 1782ET
  Modern house, 300mtrs from Sea!

  Deze Airbnb woning in Van Galenbuurt in Stad binnen de Linie-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeroen die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 60,00 euro.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Van Galenbuurt » 1782RB

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?