Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Schalkhaar

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Schalkhaar.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Vakantieboerderij OLDE BEERNINK te SCHALKHAAR

  Deze Airbnb woning in Averlo en Frieswijk in Schalkhaar is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 8 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Lucia die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 72,00 euro.

  Deventer » Schalkhaar » Averlo en Frieswijk » 7433RV
  Huisje in de natuur

  Deze chalet in Averlo en Frieswijk in Schalkhaar is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lucien die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 41,00 euro.

  Deventer » Schalkhaar » Averlo en Frieswijk » 7433RC
  B & B Alleraardigst, omg. Deventer

  Deze Airbnb kamer in Averlo en Frieswijk in Schalkhaar is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dorien die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Deventer » Schalkhaar » Averlo en Frieswijk » 7433RR

  Maandag 9 oktober 2017

  Dorpshuis in stadsomgeving Deventer

  Deze Airbnb woning in Dorp Schalkhaar in Schalkhaar is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Irma die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 37,00 euro.

  Deventer » Schalkhaar » Dorp Schalkhaar » 7433EA
  Schalkhaar; luxe en natuur dichterbij dan u denkt!

  Deze Airbnb villa in Dorp Schalkhaar in Schalkhaar is geschikt voor maximaal 10 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 10 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Petra Schiphorst die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 309,00 euro.

  Deventer » Schalkhaar » Dorp Schalkhaar » 7433PB

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?