Airbnb kamers en woningen in de buurt Beverwijcksplein en omgeving

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Beverwijcksplein en omgeving.

  Zondag 8 oktober 2017

  Lovely house central Dordrecht

  Deze Airbnb woning in Beverwijcksplein en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Sjoukje die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Beverwijcksplein en omgeving > 3311GX
  Leuk sfeervol privé app in Dordrecht centrum

  Dit Airbnb appartement in Geldelozepad en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marijke die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 66,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Beverwijcksplein en omgeving > 3311GR
  NEW! Unique Design Apartment

  Dit Airbnb appartement in Geldelozepad en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Angela die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 113,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Beverwijcksplein en omgeving > 3311GR
  Tasteful studio-floor in Dordrecht/Rotterdam

  Deze Airbnb kamer in Geldelozepad en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elbert die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Beverwijcksplein en omgeving > 3311GR

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Loft in old heritage building with beautiful view

  Deze loft in Geldelozepad en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jilles die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze loft is 64,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Beverwijcksplein en omgeving > 3311GR
  Cosy 'n Cute incl. parking.

  Deze Airbnb woning in Geldelozepad en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paul die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 72,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Beverwijcksplein en omgeving > 3311GR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Beverwijcksplein en omgeving

  Instellen

  Buurten in Binnenstad

  Meer nieuws in Beverwijcksplein en omgeving

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement