Airbnb kamers en woningen in de buurt Nieuwe Haven en omgeving

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Nieuwe Haven en omgeving.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  2 pers. StudioPlus

  Deze Airbnb kamer in Nieuwe Haven en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cora die sinds 1 september 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 93,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Nieuwe Haven en omgeving > 3311CG
  Varen en romantisch slapen

  Deze boot in Nieuwe Haven en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door GroteBeer die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 463,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Nieuwe Haven en omgeving > 3311AP

  Zondag 8 oktober 2017

  B&B/Appartement in de Historische Binnenstad

  Deze Airbnb kamer in Nieuwe Haven en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Leon En Linda die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 98,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Nieuwe Haven en omgeving > 3311AP
  Centraal gelegen mini appartement

  Dit Airbnb appartement in Nieuwe Haven en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Toke die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 83,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Nieuwe Haven en omgeving > 3311AP
  Rijksmonument grachtenpand 2e etage aan 3 rivieren

  Dit Airbnb appartement in Nieuwe Haven en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Marijke die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Nieuwe Haven en omgeving > 3311AW
  4 pers. Hooikade Dordrecht

  Dit Airbnb appartement in Nieuwe Haven en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Cora die sinds 1 september 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 186,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Nieuwe Haven en omgeving > 3311CD
  Groot stadsappartement met mooi uitzicht

  Dit Airbnb appartement in Nieuwe Haven en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stephan die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Nieuwe Haven en omgeving > 3311CH
  Romantic house with the best view

  Deze Airbnb woning in Nieuwe Haven en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Mark & Eliana die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 128,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Nieuwe Haven en omgeving > 3311CD
  New! Grote B&B middenin dè toeristische hotspots!

  Dit Airbnb appartement in Nieuwe Haven en omgeving in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Leon En Linda die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Dordrecht > Binnenstad > Nieuwe Haven en omgeving > 3311AK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nieuwe Haven en omgeving

  Instellen

  Buurten in Binnenstad

  Meer nieuws in Nieuwe Haven en omgeving

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement