Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Eindhoven

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Eindhoven.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Cosy 2-room place near citycentre

  Deze Airbnb kamer in Schrijversbuurt in Stadsdeel Gestel is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jose die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Gestel » Schrijversbuurt » 5615JD
  Gehele benedenverdieping met tuin in Eindhoven

  Deze Airbnb woning in Joriskwartier in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Floris die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 61,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Stratum » Joriskwartier » 5614HK
  single bed

  Deze Airbnb kamer in Grasrijk in Stadsdeel Strijp is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 37,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Strijp » Grasrijk » 5658GH
  Room in studenthouse in Strijp

  Deze Airbnb kamer in Het Ven in Stadsdeel Strijp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joep die sinds 1 oktober 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 21,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Strijp » Het Ven » 5652GJ
  Comfortabel appartement hartje Eindhoven

  Deze Airbnb kamer in Schrijversbuurt in Stadsdeel Gestel is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Noor die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Gestel » Schrijversbuurt » 5615NA
  city center, newly renovated charming apartment

  Dit Airbnb appartement in Bergen in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Heleen die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Bergen » 5611KT
  Private room in centre of the Dutch Silicon Valley

  Deze Airbnb kamer in Tuindorp in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maikel die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Stratum » Tuindorp » 5614AN
  Knus appartement in Eindhoven centrum

  Deze gedeelde kamer in een apartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jesse die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 10,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611NG
  clean apartment???????

  Deze gedeelde kamer in een apartement in Woenselse Watermolen in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ying die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 33,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Woenselse Watermolen » 5612DE
  Simple room in Eindhoven

  Deze Airbnb kamer in Limbeek-Noord in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aditya die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 18,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Limbeek-Noord » 5612NN
  Inkijkmuseum - Museum Room

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martin die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611BZ
  Twee kamer appartement in centrum(gratis parkeren)

  Dit Airbnb appartement in Philipsdorp in Stadsdeel Strijp is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Willem die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Strijp » Philipsdorp » 5616PN
  Eindhoven big room

  Deze Airbnb kamer in Irisbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joeri die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 206,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Stratum » Irisbuurt » 5611TM
  Relocating to Eindhoven ?

  Deze Airbnb kamer in Bergen in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nicoline die sinds 1 april 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Bergen » 5611HH
  Guus 2017 en 2018; heel dichtbij het stadion

  Deze Airbnb woning in Schouwbroek in Stadsdeel Strijp is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Fran├žoise die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 119,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Strijp » Schouwbroek » 5616HC
  Inkijkmuseum Spacebox A

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martin die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 53,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611BZ
  Modern, furnished luxury apartment in the center!

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611AE
  Centre apartment in Eindhoven with patio terrace!

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Myke die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611GK
  Big light 65m2 penthouse with rooftop terrace!

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Myke die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 87,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611GE
  City centre room with breakfast

  Deze Airbnb kamer in Eliasterrein, Vonderkwartier in Stadsdeel Strijp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Boris die sinds 1 april 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Strijp » Eliasterrein, Vonderkwartier » 5616AG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Eindhoven

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?