Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Binnenstad

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Binnenstad.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Knus appartement in Eindhoven centrum

  Deze gedeelde kamer in een apartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jesse die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 10,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611NG
  Amazing and a little noisy in the weekend

  Deze gedeelde kamer in bed & breakfast in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mhear die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611ND
  Nice STUDIO in the city center

  Deze gedeelde kamer in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ammar die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 21,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611EH
  Big centre apartment in Eindhoven with 2 bedrooms

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Myke die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 87,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611EL
  Brand-new fully furnished luxury apartment!

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611AG
  Cozy&spacious 2-level apartment in the very centre

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 80,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611WH
  Big light 65m2 penthouse with rooftop terrace!

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Myke die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 87,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611GE
  Centre apartment in Eindhoven with patio terrace!

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Myke die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611GK
  Modern, furnished luxury apartment in the center!

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611AE
  Inkijkmuseum Spacebox A

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martin die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 53,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611BZ
  Inkijkmuseum - Museum Room

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martin die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611BZ

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Centre of Eindhoven – 5M from station, cosy room.

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door André die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 50,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611CP
  Appartement in hartje Eindhoven (121)

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joyce die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611DD
  Little Grand Boutique Hotel

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Little Grand die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611CL
  Cosy apartment in the center with a FREE PARKING

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 80,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611CH
  Bright apartment centre Eindhoven

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Myke die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611DE

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Charming city centre apartment

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cis die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 81,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611GS
  Central and Comfortable Service Apartment!

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mieke die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 76,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611NH
  Kamer in studenten huis

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hannah die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611NB
  Stunning Loft in the Heart of Eindhoven

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Charlene die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » Binnenstad » 5611EP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Binnenstad

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?