Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Irisbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Irisbuurt.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Eindhoven big room

  Deze Airbnb kamer in Irisbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joeri die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 206,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Stratum » Irisbuurt » 5611TM

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Welcome, and enjoy for 2!

  Deze Airbnb kamer in Irisbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eugenie die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 50,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Stratum » Irisbuurt » 5611RZ

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Cosy bedroom for two in centre of Eindhoven

  Deze Airbnb kamer in Irisbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Billy & Irmy die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Stratum » Irisbuurt » 5611TR

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Welcome, and enjoy!

  Deze Airbnb kamer in Irisbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eugenie die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 51,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Stratum » Irisbuurt » 5611TR
  Big room in the city center with private bathroom

  Deze Airbnb kamer in Irisbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kees die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Stratum » Irisbuurt » 5611TC
  Eindhoven city center

  Dit Airbnb appartement in Irisbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sjoerd die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 35,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Stratum » Irisbuurt » 5611VZ
  Comfortable apartment, centrally located!

  Dit Airbnb appartement in Irisbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Robber die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Stratum » Irisbuurt » 5611VA
  Spacious room in the attic near city center

  Deze Airbnb kamer in Irisbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wesley & Anne die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Stratum » Irisbuurt » 5611TM
  Eindhoven blue room

  Deze Airbnb kamer in Irisbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joeri die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Stratum » Irisbuurt » 5611ST
  Spacious room for 2 (single beds) in centre

  Deze Airbnb kamer in Irisbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Billy & Irmy die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Stratum » Irisbuurt » 5611TT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Irisbuurt

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?