Airbnb kamers en woningen in de buurt Rochusbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Rochusbuurt.

Filter

Dinsdag 10 oktober 2017

A cozy room in Eindhoven

Deze gedeelde kamer in een apartement in Rochusbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Truong die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 18,00 euro.

Vrijdag 6 oktober 2017

50m2 high end CENTER location balcony VIEW wifi

Dit Airbnb appartement in Rochusbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Fernand die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

City center, garden, bike, cozy

Dit Airbnb appartement in Rochusbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 12 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tom die sinds 1 april 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 53,00 euro.

Centrally, spacious and luxurious

Dit Airbnb appartement in Rochusbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeroen die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 51,00 euro.

Gezellig app. in hartje Eindhoven!

Dit Airbnb appartement in Rochusbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joyce die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 133,00 euro.

Awesome apartment in center of Eindhoven

Dit Airbnb appartement in Rochusbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jaimie die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

Lichte royale kamer in het centrum

Deze Airbnb kamer in Rochusbuurt in Stadsdeel Stratum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Trudy-An die sinds 1 oktober 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

Meer nieuws in Rochusbuurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent