Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Stadsdeel Woensel-Zuid

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Stadsdeel Woensel-Zuid.

  Donderdag 12 oktober 2017

  clean apartment???????

  Deze gedeelde kamer in een apartement in Woenselse Watermolen in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ying die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 33,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Woenselse Watermolen » 5612DE
  Simple room in Eindhoven

  Deze Airbnb kamer in Limbeek-Noord in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aditya die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 18,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Limbeek-Noord » 5612NN
  Bright, spacious new house in centre of Eindhoven

  Dit herenhuis in Hemelrijken in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Alex And Sarah die sinds 1 april 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 103,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Hemelrijken » 5612CG

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Jaren 30 woning vlakbij Strijp-S

  Deze Airbnb woning in Groenewoud in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rob die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 92,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Groenewoud » 5621BA
  My peacefull artistic house welcomes you!

  Deze Airbnb woning in Groenewoud in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frederica die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 129,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Groenewoud » 5621BA
  Benjamin - Strijp-S - private bathroom + breakfast

  Deze Airbnb kamer in Groenewoud in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maud & Nick die sinds 1 oktober 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Groenewoud » 5621BL
  Room close to city center

  Deze Airbnb kamer in Groenewoud in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door An die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Groenewoud » 5621CV
  Nice spacious house

  Deze Airbnb woning in Groenewoud in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Leroy die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 100,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Groenewoud » 5621GR
  Private single room

  Deze Airbnb kamer in Groenewoud in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Zoe die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Groenewoud » 5621HH
  Ruimtelijk appartement met uniek uitzicht

  Dit Airbnb appartement in Limbeek-Noord in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Emiel die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 57,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Limbeek-Noord » 5612JV
  Spacious appartment with bathroom & kitchen

  Deze Airbnb kamer in Groenewoud in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gijs die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Groenewoud » 5621JC
  Cosy appartment close to city centre

  Dit Airbnb appartement in Hemelrijken in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Katja die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Hemelrijken » 5612KV
  Charming house near city center with garden

  Deze Airbnb woning in Hemelrijken in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bernice die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 123,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Hemelrijken » 5612GJ
  quietly family friendly rooms

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Groenewoud in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Erik die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 46,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Groenewoud » 5621
  Enjoy the urban in the 30's! Breakfast included!

  Deze Airbnb kamer in Limbeek-Zuid in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marjon die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Limbeek-Zuid » 5612RJ
  Cosy and Modern City Appartment with Large Balcony

  Dit Airbnb appartement in Gildebuurt in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Friso die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Gildebuurt » 5612CN
  Attic room near StrijpS and center

  Deze Airbnb kamer in Groenewoud in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carool die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 30,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Groenewoud » 5621GH
  Nice apartment near city center

  Dit Airbnb appartement in Hemelrijken in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stijn die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 57,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Hemelrijken » 5612LC
  Room in a quiet neighborhood: for summer.

  Deze Airbnb kamer in Groenewoud in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ruslan die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 11,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Groenewoud » 5621HT
  Nice Penthouse in Central Eindhoven

  Dit Airbnb appartement in Hemelrijken in Stadsdeel Woensel-Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Laurette Virginia die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Hemelrijken » 5612CH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stadsdeel Woensel-Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?