Airbnb kamers en woningen in de buurt Oranjedorp

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Oranjedorp.

Filter Filter

Donderdag 5 oktober 2017

Luxe blokhut met zwembad op fietsafstand van Emmen

Deze Airbnb hut in Oranjedorp in Nieuw-Dordrecht is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wiebe die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 46,00 euro.

VAGNELLE HOME (huis van Jelle)

Deze Airbnb woning in Oranjedorp in Nieuw-Dordrecht is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ria die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 129,00 euro.

De Trouwerie, vakantiehuis

Deze Airbnb hut in Oranjedorp in Nieuw-Dordrecht is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Heleen die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 94,00 euro.

Meer nieuws in Oranjedorp

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent