Airbnb kamers en woningen in de buurt Raamsdonk

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Raamsdonk.

  Maandag 9 oktober 2017

  De Jacobijn, b en b zoals het bedoeld is 2 .

  Deze Airbnb kamer in Raamsdonk in de gemeente Geertruidenberg is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margot En Sjaak die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Geertruidenberg > Raamsdonk > Raamsdonk > 4944AD

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Bed and Breakfast Rammesdoenk (geheel privé!)

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Raamsdonk in de gemeente Geertruidenberg is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jacintha die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 87,00 euro.

  Geertruidenberg > Raamsdonk > Raamsdonk > 4944XA
  De Jacobijn, b en b zoals het bedoeld is.

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Raamsdonk in de gemeente Geertruidenberg is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margot En Sjaak die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Geertruidenberg > Raamsdonk > Raamsdonk > 4944AD

  Donderdag 5 oktober 2017

  Raamsdonk (bij Breda)

  Deze Airbnb kamer in Raamsdonk in de gemeente Geertruidenberg is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jaap die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 93,00 euro.

  Geertruidenberg > Raamsdonk > Raamsdonk > 4944XK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Raamsdonk

  Instellen

  Meer nieuws in Raamsdonk

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement