Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Geldermalsen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Geldermalsen.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Slapen tussen de boomtoppen in hartje Betuwe

  Deze boomhut in Beesd in de gemeente Geldermalsen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margriet die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boomhut is 41,00 euro.

  Geldermalsen » Beesd » Beesd West » 4153AS
  Caravan aan de Linge

  Deze Airbnb woning in Beesd in de gemeente Geldermalsen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margriet die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 52,00 euro.

  Geldermalsen » Beesd » Beesd West » 4153AS
  Suite B&B Het Oude Veerhuis

  Deze Airbnb kamer in Beesd in de gemeente Geldermalsen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margriet die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Geldermalsen » Beesd » Beesd West » 4153AS
  grandioze plek voor rustzoekers,

  Deze Airbnb kamer in Meteren in Geldermalsen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lida die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Geldermalsen » Meteren » Meteren » 4194TC
  Lodge Rood with Swimming Pool!

  Dit Airbnb appartement in Tricht in Buurmalsen is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rietje die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 120,00 euro.

  Geldermalsen » Buurmalsen » Buurmalsen e.o. » 4197HA
  Lodge Blauw

  Dit Airbnb appartement in Tricht in Buurmalsen is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rietje die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 120,00 euro.

  Geldermalsen » Buurmalsen » Buurmalsen e.o. » 4197HA
  Sfeervolle kamer in dijkhuis aan de Linge

  Deze Airbnb kamer in Deil in de gemeente Geldermalsen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jet die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Geldermalsen » Deil » Deil » 4158CC
  Country House with magnificent view

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen poldergebied Deil in Deil is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Catharine die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Geldermalsen » Deil » Deil e.o. » 4158ET
  Riant en duurzaam hooiberghuis middenin boomgaard

  Deze Airbnb villa in Meteren in Geldermalsen is geschikt voor maximaal 10 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 7 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Jan die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 124,00 euro.

  Geldermalsen » Meteren » Meteren » 4194TT

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Vrijstaand landelijk gastenverblijf

  Dit Airbnb vakantiehuis in Verspreide huizen Geldermalsen in Geldermalsen is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ads die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 82,00 euro.

  Geldermalsen » Geldermalsen » Verspreide huizen Oostzijde » 4191VJ
  Vrijstaand huisje in West Betuwe

  Dit Airbnb vakantiehuis in Geldermalsen-Centrum in Geldermalsen is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Saskia die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 49,00 euro.

  Geldermalsen » Geldermalsen » Geldermalsen-Centrum » 4191VA
  Het Achterhuis

  Dit Airbnb appartement in Tricht in Buurmalsen is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rietje die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 91,00 euro.

  Geldermalsen » Buurmalsen » Tricht » 4196HC
  Bed & Breakfast

  Deze Airbnb kamer in Tricht in Buurmalsen is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Ton die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Geldermalsen » Buurmalsen » Tricht » 4196HA
  Betuwe de, Buurmalsen

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Buurmalsen in Buurmalsen is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door F.J. die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 53,00 euro.

  Geldermalsen » Buurmalsen » Buurmalsen e.o. » 4197RE

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Country House with large garden

  Deze Airbnb woning in Enspijk in Deil is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Katy die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 232,00 euro.

  Geldermalsen » Deil » Enspijk » 4157GL
  Stacaravan

  Deze chalet in Verspreide huizen Beesd in Beesd is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Debbie die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 57,00 euro.

  Geldermalsen » Beesd » Beesd e.o. » 4153XC
  Country house with Pool

  Deze Airbnb woning in Enspijk in Deil is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Nina die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 309,00 euro.

  Geldermalsen » Deil » Enspijk » 4157GK
  Mayor house with stunning view and big treehouse!

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Beesd in Beesd is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Jordi die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 123,00 euro.

  Geldermalsen » Beesd » Beesd West » 4153XA
  Seventies camper in the Betuwe

  Deze camper in Verspreide huizen Rumpt in Deil is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Mari√ętte die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze camper is 41,00 euro.

  Geldermalsen » Deil » Rumpt e.o. » 4156AR
  Landelijk B&B

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Beesd in de gemeente Geldermalsen is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Margriet die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Geldermalsen » Beesd » Beesd West » 4153AS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Geldermalsen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?