Airbnb kamers en woningen in de buurt Beesd West

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Beesd West.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Caravan aan de Linge

  Deze Airbnb woning in Beesd in de gemeente Geldermalsen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margriet die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 52,00 euro.

  Geldermalsen » Beesd » Beesd West » 4153AS
  Slapen tussen de boomtoppen in hartje Betuwe

  Deze boomhut in Beesd in de gemeente Geldermalsen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margriet die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boomhut is 41,00 euro.

  Geldermalsen » Beesd » Beesd West » 4153AS
  Suite B&B Het Oude Veerhuis

  Deze Airbnb kamer in Beesd in de gemeente Geldermalsen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margriet die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Geldermalsen » Beesd » Beesd West » 4153AS

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Mayor house with stunning view and big treehouse!

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Beesd in Beesd is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Jordi die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 123,00 euro.

  Geldermalsen » Beesd » Beesd West » 4153XA
  Landelijk B&B

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Beesd in de gemeente Geldermalsen is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Margriet die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Geldermalsen » Beesd » Beesd West » 4153AS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Beesd West

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?