Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Meteren

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Meteren.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  grandioze plek voor rustzoekers,

  Deze Airbnb kamer in Meteren in Geldermalsen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lida die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Geldermalsen » Meteren » Meteren » 4194TC
  Riant en duurzaam hooiberghuis middenin boomgaard

  Deze Airbnb villa in Meteren in Geldermalsen is geschikt voor maximaal 10 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 7 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Jan die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 124,00 euro.

  Geldermalsen » Meteren » Meteren » 4194TT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Meteren

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?