Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Geldrop-Mierlo

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Geldrop-Mierlo.

  Maandag 9 oktober 2017

  Brainportapartments

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Geldrop is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frans die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 61,00 euro.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Centrum » 5664EA

  Vrijdag 6 oktober 2017

  2-persoons vakantiehuisje Geldrop

  Dit Airbnb vakantiehuis in Akert in Geldrop is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ellen die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 57,00 euro.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Akert » 5664EN
  Geldrop

  Dit Airbnb appartement in Coevering in Geldrop is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sanne die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 46,00 euro.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering » 5665PM
  Sunny studio !

  Deze Airbnb kamer in Skandia in Geldrop is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Floortje die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 29,00 euro.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Skandia » 5662TK
  brainportapartments

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Geldrop is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frans die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Centrum » 5664HE
  Ruim privé appartement centrum Geldrop

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Geldrop is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Veronique die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 60,00 euro.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Centrum » 5664HN
  B&B Pottery - Ruime vintage studio

  Deze Airbnb kamer in Skandia in Geldrop is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rebecca die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Skandia » 5662EJ
  Lichtkamer met eigen voordeur.

  Deze Airbnb kamer in Braakhuizen-Noord in Geldrop is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jo die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Braakhuizen-Noord » 5667HT
  Knusse kamer op leuke locatie !

  Deze Airbnb kamer in Skandia in Geldrop is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Floortje En Cardella die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 27,00 euro.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Skandia » 5662TK
  Z z z ztudio

  Deze Airbnb kamer in Mierlo in de gemeente Geldrop-Mierlo is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kasper die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Geldrop-Mierlo » Mierlo » Mierlo » 5731GR
  Vrijstaande woning aan rand van bos

  Deze Airbnb bungalow in Mierlo in de gemeente Geldrop-Mierlo is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mario die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 92,00 euro.

  Geldrop-Mierlo » Mierlo » Mierlo » 5731CH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Geldrop-Mierlo

  Instellen

  Wijken in Geldrop-Mierlo

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?