Airbnb kamers en woningen in de buurt Centrum

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Centrum.

  Maandag 9 oktober 2017

  Brainportapartments

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Geldrop is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frans die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 61,00 euro.

  Geldrop-Mierlo > Geldrop > Centrum > 5664EA

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Ruim privé appartement centrum Geldrop

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Geldrop is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Veronique die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 60,00 euro.

  Geldrop-Mierlo > Geldrop > Centrum > 5664HN
  brainportapartments

  Dit Airbnb appartement in Centrum in Geldrop is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frans die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Geldrop-Mierlo > Geldrop > Centrum > 5664HE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Centrum

  Instellen

  Meer nieuws in Centrum

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement