Airbnb kamers en woningen in de buurt Skandia

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Skandia.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  B&B Pottery - Ruime vintage studio

  Deze Airbnb kamer in Skandia in Geldrop is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rebecca die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Skandia » 5662EJ
  Sunny studio !

  Deze Airbnb kamer in Skandia in Geldrop is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Floortje die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 29,00 euro.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Skandia » 5662TK
  Knusse kamer op leuke locatie !

  Deze Airbnb kamer in Skandia in Geldrop is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Floortje En Cardella die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 27,00 euro.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop » Skandia » 5662TK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Skandia

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?