Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Gemert-Bakel

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Gemert-Bakel.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Zonnig knus 4-persoons gastenverblijf/B&B

  Deze chalet in Verspreide huizen Heereveld in Handel is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Carla En Marc die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze chalet is 46,00 euro.

  Gemert-Bakel » Handel » Verspreide huizen Heereveld » 5423VS
  Bed and Breakfast in Brabant

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Heereveld in Handel is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Joke die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Gemert-Bakel » Handel » Verspreide huizen Heereveld » 5423VP
  dorpskern, gelegen in een bosrijke omgeving

  Deze Airbnb bungalow in Handel in de gemeente Gemert-Bakel is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Willy die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 42,00 euro.

  Gemert-Bakel » Handel » Handel » 5423SP
  Rust en ruimte op de boerderij DenHuvender

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Broekkant in Gemert is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marijn die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 51,00 euro.

  Gemert-Bakel » Gemert » Verspreide huizen Broekkant » 5421XW
  Vakantiehuis (Jachthuis) Gemert

  Deze Airbnb bungalow in Verspreide huizen Broekkant in Gemert is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henny die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 67,00 euro.

  Gemert-Bakel » Gemert » Verspreide huizen Broekkant » 5421ZR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Gemert-Bakel

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?