Airbnb kamers en woningen in de gemeente Giessenlanden

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Giessenlanden.

  Maandag 9 oktober 2017

  Huis fully furnished 4-6 persoons

  Deze Airbnb woning in Noordeloos in de gemeente Giessenlanden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ingrid die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Giessenlanden > Noordeloos > Noordeloos > 4225PS
  Quiet country house in heart of NL.

  Deze Airbnb woning in Noordeloos in de gemeente Giessenlanden is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ingrid die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Giessenlanden > Noordeloos > Noordeloos > 4225PK

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Verblijf op de boerderij!

  Deze Airbnb woning in Noordeloos in de gemeente Giessenlanden is geschikt voor maximaal 9 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 9 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Janneke die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 47,00 euro.

  Giessenlanden > Noordeloos > Minkeloos (gedeeltelijk) > 4225SK

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Peace, space, pretty, clean, breathe

  Deze Airbnb kamer in Giessen en Oude-Bovenkerk in Kern Giessenburg is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wim die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Giessenlanden > Kern Giessenburg > Giessen en Oude-Bovenkerk > 3381KA
  De Giessenhoeve, Monumentale woonboerderij

  Deze Airbnb woning in Giessen en Oudekerk in Giessenburg-West en -Zuid is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margreet die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 72,00 euro.

  Giessenlanden > Giessenburg-West en -Zuid > Giessen en Oudekerk > 3381GB
  Een kamer op de boerderij

  Deze Airbnb kamer in Noordeloos in de gemeente Giessenlanden is geschikt voor maximaal 3 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Janneke die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Giessenlanden > Noordeloos > Minkeloos (gedeeltelijk) > 4225SK
  Ruime kamer met badkamer en balkon.

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Giessenburg en Nieuwkerk in Kern Giessenburg is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Janet die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Giessenlanden > Kern Giessenburg > Giessenburg en Nieuwkerk > 3381DL
  free countryhouse, 5 minutes from town

  Deze Airbnb woning in Schelluinen in de gemeente Giessenlanden is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Pieter die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 216,00 euro.

  Giessenlanden > Schelluinen > Schelluinen > 4209SE
  Bed & Breakfast Arkel

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Arkel in de gemeente Giessenlanden is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Annemarie die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 57,00 euro.

  Giessenlanden > Arkel > Industrieterrein > 4241WC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Giessenlanden

  Instellen

  Meer nieuws in Giessenlanden

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement